A három testőr 3D magyar feliratos előzetes

2
78

A három testőr 3D2011. október 20-án a ismét a mozivásznakon lesznek láthatók Alexandre Dumas legendás muskétásai, a klasszikus kalandfilm ezúttal legkorszerűbb 3D-s technikával lesz megjelenítve.
A magyar feliratos előzetes a Provideo-nál készült.
Hivatalos szinopszis: Miután a francia király három legkiválóbb testőre, Athos, Porthos és Aramis felfedezik, hogy összeesküvés készül az uralkodó hatalmának megdöntésére, megismerkednek a becsvágyó ifjú hőssel, D’Artagnannal, és szárnyuk alá veszik. Négyen együtt aztán minden veszéllyel dacolva igyekeznek meghiúsítani az alantas cselszövést, amely nemcsak a koronát, hanem egész Európa jövőjét fenyegeti.
A három testőr főszereplői Logan Lerman, Milla Jovovich, Matthew MacFayden, Ray Stevenson, Luke Evans, Mads Mikkelson, Gabriella Wilde, James Corden, Juno Temple, Freddie Fox, valamint Orlando Bloom és Christoph Waltz.


A három testőr magyar feliratos előzetes /trailer/A három testőr 3D /The Three Musketeers/ film adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. hát ebből továbbra sem nézek ki 6/10-nél jobbat… ha macfayden vagy waltz alakít egy nagyot, akkor még lehet jó, de azt hiszem ez tipikusan az a film lesz, ahol a látvány leöli a történetet és a színészi játékot…..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..