A három testőr 3D feature trailer

14
252

harom_testor_3D_poszterA legújabb előzetes a 3D-ben készülő A három testőr 3D /The Three Musketeers/ remake-hez, ami Paul W.S. Anderson forgatókönyvével és rendezésében október 14-én kerül bemutatása az USA-ban – a magyar bemutatótervben egyelőre még nem találkoztam vele, de az impozáns szereplőgárda – Logan Lerman, Ray Stevenson, Christoph Waltz, Milla Jovovich, Juno Temple, Orlando Bloom, stb – miatt egészen biztos, hogy a hazai forgalmazók is lecsapnak rá.
Tartalom: A XVIII. századi Franciaországban kezdődik, a forrófejű és ifjú D’Artagnan (Logan Lerman) elhatározza, csatlakozik Lajos király nagy hírnévnek örvendő testőrei közé, és Párizsba érkezése napján némi konfliktust követően összebarátkozik a király három legjobb testőrével. Athos, Porthos és Aramis (Matthew MacFadyen, Luke Evans és Ray Stevenson) hamarosan rájön, hogy a gonosz Richelieu bíboros (Christoph Waltz) a királynőt (Milla Jovovich) meg akarja öleti, és cselszövéseivel megdönteni készül a király trónját. Egyetlen lehetőségük marad: Angliába jutni, és Buckingham herceg (Orlando Bloom) segítségét kérni… © filmtrailer.hu


A három testőr 3D előzetes /feature trailer/A három testőr 3D /The Three Musketeers/ film adatlap


14 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ahogy Milla Jovovich ott harcolt, tisztára Resident Evil feelingem támadt! 😀
    Miután megnéztem az előzetest rákerestem IMDBn és lám a Resident Evil rendezője rendezi ezt is! 😀

  2. Impozáns szereplő gárda,impotens rendező!Olyan Uwe Boll szagú a dolog,annak ellenére,hogy Anderson egy fokkal jobb,de nagyon gyenge iparos így is.Szerintem ez a film egy átlagosnak mondható szolid sikertelenséget fog elérni.Tök felesleges szerintem is.

  3. Hát őőőőő, nem is tudom. Látványfilmnek elmegy, de a jelek szerint nem sok köze lesz az eredeti regényhez.
    Tényleg, olvasta valamelyikőtök? Tök jó.

  4. Aki olvasta a könyvet, annak nem hiszem hogy nagyon fog tetszeni. A dolog már ott sántít, hogy nem a XVIII. hanem a XVII. század első felében játszódik, na de sebaj… És ne feledjük, hogy Richelieu szerelmes volt Ausztriai Annába, akkor hogy is lesz ez a megöletés???

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..