A hangya trailer #3

1
201

A_Hangya_poszterA szuperhősfilmek népszerűségének nagyon egyszerű magyarázata van: tegye fel a kezét az, aki legalább egyszer nem álmodozott arról, hogy sebezhetetlen acélemberként, a villámnál is gyorsabb Flash-ként vagy egy techmániás multimilliárdosként (vasmber, Batman) éli félig titkos életét, akinek ellenségei rettegve, az összes többi ember pedig áhítattal ejti ki a nevét. Most tegye fel a kezét az, aki mindezt úgy képzelte, hogy a titkos alteregója nagyjából akkora, mint egy pattanás a kamaszlányok arcán.
Az alig három hét (az USA-ban 2) múlva mozikba kerülő A hangyát még most, a harmadik trailer után is egyszerűen képtelenek vagyunk komolyan venni, és reméljük, hogy ezzel a készítők is így vannak, különben orbitális bukásnak nézhetünk elé, ami napjaink képregényfilm-sikersorozata közepette igencsak vérciki lenne a Disney/Marvel/Lucasfilm kongolomerátumnak.
A legújabb előzetesben szóba kerülnek A bosszúállók és Vasember is, utóbbi nem éppen hízelgő kontextusban.


A hangya előzetes /trailer #3/A hangya adatlap magyar előzetessel1 hozzászólás

  1. Nem azért, de a hangya alapító tag volt a bosszúállóknál az eredeti történet szerint. Eléggé fontos szerepe van, és stark vele teremtette ultront börtönörzésre…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..