A Hangya magyar előzetes

0
301

A_Hangya_poszter2A korábban általunk közreadott, eredeti nyelvű előzetes szinkronos verziója is napvilágot látott az elmúlt hetekben, amelyben már több akciót láthatunk A Hangyával és a film antagonistája is színre lép. Még mindig bennem van a tüske ezzel a projekttel kapcsolatban, még úgy is, hogy maga Joss Whedon, a Bosszúállók 1-2 rendezője nyilatkozta a film forgatókönyvéről, hogy a legjobb Marveles szkript, amit valaha olvasott. Hááát… Mindenesetre a Thomas és barátai jelenet a végén nagyot üt! Lássuk a teljes előzetest, immár magyarul!
A történet főszereplője a szélhámos Scott Lang (Paul Rudd), akinek különleges képessége, hogy rendkívül apróra tud zsugorodni, miközben megsokszorozza erejét. A csaló Lang arra kényszerül, hogy egykori mentora, Dr. Hank Pym (Michael Douglas) védelmére keljen, aki kifejlesztette számára speciális ruháját. Pym és Lang közösen kell, hogy dolgozzon, annak érdekében, hogy a technológiára áhítozó gonosz erőket megfékezzék, ehhez pedig végre kell hajtsák az évezred betörését.


A Hangya magyar szinkronos előzetes /trailer/A Hangya film adatlap magyar előzetesselNINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..