A Marvel tegnap este közzétette A Hangya és a Darázs új előzetesét (Az előző szinkronos változata itt), ami nem csupán jóval akciódúsabb a korábbi változatnál, de bemutatkozik benne a film főgonosza, a Hannah John-Kamen által alakított Szellem (Ghost), aki (állítólag Hank Pym-től ellopott) öltözéke segítségével képes teljesen láthatatlanná, valamint anyagtalanná tenni nem csupán saját magát, de bármilyen tárgyat, amit megérint.

A Fekete Párduc és a Bosszúállók: Végtelen háború kissé komorabb hangvétele után A Hangya és a Darázs visszahozza egy kicsit a Marvel filmektől megszokott könnyedebb, humoros hangulatot.

Az előzetessel együtt érkezett a filmhez egy új plakát is, amelyen először láthatjuk a Michelle Pfeiffer által alakított Janet van Dyne karakterét, aki Hank Pym korábbi felesége és egyben az első Darázs volt – ha minden igaz, a film egyik fő szála az ő felkutatása lesz, a hölgy ugyanis elveszett a Kvantum birodalomban, ahova Scott Lang-nal a korábbi részben sikerült behatolnia, sőt visszatérnie is.

Az eddigi infók alapján A Hangya és a Darázs július 26-án kerül a magyar mozikba, ami sajnos 3 héttel a nemzetközi premiert követően lesz – magyarázattal egyelőre nem tudunk szolgálni, miért.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..