A 2016-os A dzsungel könyve, és a tavalyi év egyik legnagyobb sikerét aratott filmje, A szépség és a szörnyeteg után a Disney idén is bemutatja egyik klasszikusának élőszereplős adaptációját.
A diótörő és a négy birodalomban ezúttal a legenda sötét oldalát ismerhetjük meg, a történet középpontjában Clara (Mackenzie Foy) áll, akinek minden vágya egy kulcs, egy egyedi darab, amely az édesanyjától örökölt, felbecsülhetetlen értékű kincset tartalmazó dobozt nyitja. Keresztapja, Drosselmeyer (Morgan Freeman) egyik partiján Clarát megajándékozzák egy aranyfonállal, amely elvezeti őt a kulcshoz, ám az azon nyomban el is tűnik, és Clara egy titokzatos, párhuzamos világban találja magát. Clara hamarosan megismerkedik egy Phillip nevű katonával (Jayden Fowora-Knight), egy csapat egérrel és a régenssel, aki három birodalom ura: a hópelyhek, a virágok és az édességek birodalmáé. Clara kulcsa azonban nem itt, hanem a negyedik birodalomban van, amelyet egy gonosz zsarnok királynő, Ginger anya (Helen Mirren) ural.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..