A csodálatos pókember új előzetese magyar felirattal (16+)

5
80

A csodálatos pókemberEgyelőre még nem publikus A csodálatos pókember magyar bemutatója, de várhatóan a 2012. július 3-ai USA bemutató közelébe fog esni – A sötét lovag – Felemelkedés közel 3 hétet késik ahhoz képest -, az Intercom elkészítette a legutolsó előzetes magyar feliratos változatát is. A film természetesen szinkronosan kerül a mozikba.
Tartalom: Peter Parker (Andrew Garfield), egy szülei által elhagyott, magányos tinédzser, akit nagyszülei, Ben bácsi (Martin Sheen) és May néni (Denis Leary) neveltek fel. Peter egy rádióaktív pók harapása következtében elképesztő erő birtokába kerül, ám a kezdeti felhőtlen öröm után hamarosan ráébred, hogy új, kettős élete hatalmas felelősséget és mérhetetlen veszélyt rejt magában. Amikor Peter egy titokzatos aktatáskát talál, ami édesapjáé volt, úgy dönt, megpróbálja kideríteni, mi áll szülei eltűnése mögött. A nyomok az Oscorp vállalatnál dolgozó Dr. Curt Connors-hoz (Rhys Ifans), édesapja korábbi munkatársához vezetnek. Peternek Pókemberként kell megküzdenie Connor gonosz alter-egójával, a Gyíkkal, hogy kiderítse az igazságot a múltjáról, és beteljesítse végzetét a hősként, akivé válnia kell… © filmtrailer.hu


A csodálatos pókember előzetes /trailer/ (16+)A csodálatos pókember film adatlap magyar előzetessel


5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Jónak ígérkezik, de ez eredettörténete meg van másítva. Viszont az jó hogy M.J. helyet (nem azért mert nem kedvelem, hanem mert M.J. nem az első szerelme Peternek)első szerelme Gwen Stacy szerepel benne, de az viszont már kevésbé hogy első főellenfele itt a Gyík, nem pedig a Zöld Manó, aki talán a folytatásban kap szerepet. A szülei története ami megvan másítva, és hogy elsőre a Gyík a főellenfél. A többit majd meglátjuk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..