A csodálatos pókember új előzetese (16+)

29
186

A csodálatos pókemberAz ígéretekhez híven a Bosszúállók amerikai premierjének napján megérkezett A csodálatos pókember új előzetese is, amit a cikk alján találtok – akinek pedig ez kevés lenne, egy rakás nemzetközi változatot is megnézhet a movieweb.com-on.
A film USA bemutatója 2012. július 3-án lesz – ez rendhagyó módon egy keddi nap -, a magyar azonban még továbbra ismert.
Tartalom: Peter Parker (Andrew Garfield), egy szülei által elhagyott, magányos tinédzser, akit nagyszülei, Ben bácsi (Martin Sheen) és May néni (Denis Leary) neveltek fel. Peter egy rádióaktív pók harapása következtében elképesztő erő birtokába kerül, ám a kezdeti felhőtlen öröm után hamarosan ráébred, hogy új, kettős élete hatalmas felelősséget és mérhetetlen veszélyt rejt magában. Amikor Peter egy titokzatos aktatáskát talál, ami édesapjáé volt, úgy dönt, megpróbálja kideríteni, mi áll szülei eltűnése mögött. A nyomok az Oscorp vállalatnál dolgozó Dr. Curt Connors-hoz (Rhys Ifans), édesapja korábbi munkatársához vezetnek. Peternek Pókemberként kell megküzdenie Connor gonosz alter-egójával, a Gyíkkal, hogy kiderítse az igazságot a múltjáról, és beteljesítse végzetét a hősként, akivé válnia kell… © filmtrailer.hu


A csodálatos pókember előzetes /trailer/A csodálatos pókember film adatlap magyar előzetessel


29 HOZZÁSZÓLÁS

 1. elismerem ütősre sikerült az új Pókember film, de nyugodtan folytathatták volna az eredetit.egyébként igen sok benne a piros és kék szín pompázása.
  úgy mint például a Zöld lámpásban nagyon sok a zöld színjáték mindenütt.

 2. Szerintem kírály lett az új trailer.Viszont a sok piros és a kék engem is zavar egy kicsit.Am a Zöld lámpás önmagában egy rossz film az undoritó zöld CGI miatt.

 3. Szerintem is igen ütős trailer-t raktak össze most. Nekem is jobban tetszik, mint a régiek. Feltehetőleg egy 8 pontos alkotás van készülőben 😀 A Gyíknak meg remélem, hogy nem lesz olyan ronda feje…

 4. Több mint valószínű, hogy én ezt a filmet nem fogom megnézni. Számomra ott meghalt pókember amikor bejelentették, hogy semmi köze nem lesz az előző 3 részhez -.- Most ennek mi értelme volt?

 5. A kék és piros tényleg nagyon zavaró. Nekem nagyon nem tettszik. A főszereplő sem szimpatikus….szerintem az elsőnek a színvonalát sem fogja elérni pedig az sem volt nagy durranás…

 6. A trailer meggyőzött hogy ez nem akármilyen produkció lesz, de a főgonosz, ez a gyík nem tetszik! Nem a feje, hanem az egész karakter. Lehetett volna inkább másvalaki Pókember ellenfele.

 7. a pókember filmek klasszak.ez is az lesz.a kölykök mindig csak elégedetlenkednek pedig a mi sráckorunkban ez még csak álom volt.az jó hogy nem ilyen gyúrós hülyét csináltak a gyerekből,hanem meghagyták gizdának

 8. Nagyon látványos trailer, de a színvilág nekem kissé túlságosan is túlburjánzó. 😀 Azt mondjuk nem hiszem, hogy látványban lenyomná a Bosszúállókat, de a magas költségvetés már a trailerből látszik. Viszont lehet ezzel csak én vagyok így, de nekem olyan érzésem van, mintha amerikai-japán koprodukció lenne ez a film. 🙂 Andrew Garfield mindenesetre jobb választásnak tűnik, mint annak idején Tobey Maguire, és Emma Stone szőke hajjal is elbűvölő. A gyík viszont továbbra sem jön be. 🙁 Ja és azt nem tudja valaki, hogy ezt most azért rebootolták, hogy később csatlakozhasson a Bosszúállókhoz, vagy csak úgy? Mert Az új Bosszú Angyalai csapatnak Pókember is a tagja, szal elképzelhetőnek tartom, hogy a Bosszúállók 2-ben már ő is benne lesz a csapatban. Attól, hogy ez Columbia Pictures film, még elképzelhető, hiszen A hihetetlen Hulk is a Universalhoz tartozott.

 9. Az origi BA-nak is tagja volt Pókember nem csak az ÚBA-nak. Jó lenne ha csatlakozna hozzájuk. Meg jöhetne még a Fantastic Four, meg Daredevil (új színésszel persze), meg egy-két X-men is.

 10. Az eredti Bosszú Angyalaiban Pókember nincs benne.
  Idézem:
  “Az „Angyalok gyülekező!” csatakiáltásukról ismert, „A Föld legnagyobb hősei”-t tömörítő csapat eredeti felállásában a Hangyát, a Darazsat, Thort, Vasembert és a Hulkot foglalta magában. A csapat összetétele azonban gyakran változott, új tagok léptek be, régi tagok vonultak passzív állományba, majd tértek vissza. Számos karakter újra és újra visszatért a csapatba, ilyenek voltak például a Skarlát Boszorkány, Higanyszál, Sólyomszem, a Vízió, a Fekete Özvegy, és a csapat vezetője, Amerika Kapitány.”

  De az biztos, hogy rohadt nagy lenne, ha csatlakozna a második részben:)
  Ezek után nem lenne lehetetlen.

 11. orkiman: Én sem emlékszem, hogy Pókival találkoztam volna Az új Bosszú Angyalai előtt csapattagként, de persze csupán töredékét olvastam a történeteknek, úgyhogy nem tudok nyilatkozni. Az általad idézett szöveg mindenesetre nem bizonyít semmit, hiszen ezeken a karaktereken kívül még számos szuperhős megfordult a csapatban. Pl. Ms. Marvel, Wonder Man, Fekete Párduc, Herkules, és még jónéhányan. Amúgy nekem azért tűnik sanszosnak, hogy Póki bekerül, mert a Marvel Studios jövőbeli terveit elnézve csupán egy olyan project áll fejlesztés alatt, ami újabb tagokkal bővíthetné a csapatot (ez a 2014re tervezett Ant-Men, Edgar Wright rendezésében), és bővíteni meg nyilván akarják a 2. részre.

 12. Nem fog csatlakozni, mivel a jogok nem a Marvel-nél vannak. Persze a borítón ott van h “MARVEL” de a Sony-nál vannak a filmes jogok szóval ha csak nem kötnek vmi újabb szerződést (amit kétlek) akk nem lesz benne a bosszúállókban. Azonban mikor volt az Avengers premierje kiállítottak pár bábut a hősökről (Hulk, Thor, Amerika kapitánya, Vasember és Pókember is ott virrasztott) Ahogy jönnek az előzetesek simán beleillene a bosszúállókba pókarc.

 13. Nem pontosan értem, hogy hogyan is mennek az ilyen dolgok, de elvileg A csodálatos Pókember elkészítésében is részt vett a Marvel Studios. Annak idején A hihetetlen Hulk is egy más stúdió, a Universal égisze alatt forgott le, de aztán mégis szerepelt a Bosszúállókban, amit meg már a Paramount Pictures készített, szóval ha ezt így összehozták akkor, szerintem elképzelhető, hogy a Columbiaval is megegyezésre jutnak, bár gondolom, nem szívesen mondanak le egy ilyen fejőstehénről a Sonynál.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..