A csodálatos pókember szinkronos előzetes és új poszterek

7
90

Eddig csak a feliratos változat volt fent az oldalon, de most megérkezett A csodálatos pókember legutolsó előzetese szinkronosan is, tovább épp az imént került fel két új poszter a filmhez – mindkettő remekül sikerül és egyben jól tükrözi a franchise rebootjával bekövetkezett hangulatváltást is.
A magyar bemutató nagy valószínűséggel a világpremierrel együtt, 2012. július 2-án lesz, 16-os karikával.
Tartalom: Peter Parker (Andrew Garfield), egy szülei által elhagyott, magányos tinédzser, akit nagyszülei, Ben bácsi (Martin Sheen) és May néni (Denis Leary) neveltek fel. Peter egy rádióaktív pók harapása következtében elképesztő erő birtokába kerül, ám a kezdeti felhőtlen öröm után hamarosan ráébred, hogy új, kettős élete hatalmas felelősséget és mérhetetlen veszélyt rejt magában. Amikor Peter egy titokzatos aktatáskát talál, ami édesapjáé volt, úgy dönt, megpróbálja kideríteni, mi áll szülei eltűnése mögött. A nyomok az Oscorp vállalatnál dolgozó Dr. Curt Connors-hoz (Rhys Ifans), édesapja korábbi munkatársához vezetnek. Peternek Pókemberként kell megküzdenie Connor gonosz alter-egójával, a Gyíkkal, hogy kiderítse az igazságot a múltjáról, és beteljesítse végzetét a hősként, akivé válnia kell… © filmtrailer.hu


A csodálatos Pókember poszterek
A csodálatos pókember magyar szinkronos előzetes /trailer/ (16+)A csodálatos pókember film adatlap magyar előzetessel


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem kötekedésképp írom, de ez az első előzetes, amit már fél éve szinkronosan játszanak a mozik (én a Végső állomás 5 előtt láttam). Azt mondjuk már akkor sem értettem, hogy miért kellett megvágni az eredetihez képest.

    A poszterek viszont bitang hangulatosak, akármelyiket elfogadnám a szobám falára.:)

  2. Amondó vagyok, nem lesz ez olyan rossz film. Sokkalta több lesz benne az akció, mint az első részben, és trailer alapján úgy néz ki, hogy durvább is lesz. Már a kocsik is repkednek majd 😀 Hát moziba nem éri meg elmenni, mert szerintem azért annyit nem ér meg, de egy jó kis DVD lehet még belőle.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..