A csodálatos Pókember 2. magyar előzetes #2

4
145

A csodálatos Pókember 2. poszterA második A csodálatos Pókember 2. előzetes szinkronos változata is elkészült, és időközben az első teaser poszter is napvilágot látott a Marvel berkeiből. Ha valaki lemaradt volna róla, a Pókember univerzummal komoly tervei vannak a stúdiónak, hiszen nemrég két Spin-off-ot is bejelentettek: a Venom és a The Sinister Six filmekről itt olvashatsz.
Tartalom: Peter Parker (Andrew Garfield) vörös-kék pókruhájában tovább üldözi a gonoszt a New York utcáin, és bár megígérte szerelme haldokló apjának, hogy saját biztonsága érdekében kerülni fogja lányát (Emma Stone), ám ez egyszer megszegi az ígéretét. Nem elég neki, hogy elkapjon minden bűnözőt, kevés a toronyházak fölötti, őrült tempójú száguldás és lendülés: Gwen nélkül már semmit sem ér az élete. Lehet, hogy meg fogja bánni: egy új szupergonosz ellenfél, Electro (Jamie Foxx) felbukkanása ugyanis minden eddiginél nagyobb veszélybe sodorja – és a múltjából is újabb, tisztázatlan emlékek kísértik.


A csodálatos Pókember 2. magyar előzetes #2A csodálatos Pókember 2. film adatlap


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. “A kandallót puccoltam”. XD
    Szerintem tuti jó lesz, amikor 2 éve megnéztem az első részt, máris arra gondoltam, hogy miért nem ezzel kezdték még 2002-ben? Félreértés ne essék, szeretem a Raimi-féle trilógiát is, de ott Maguire túl idős és lágy jellem volt a pókszerephez, egyébként eléggé meglepő, hogy bár nem látszik, Garfield is van már 30. Mégis ezt a karaktert mintha rászabták volna. A Bosszúállókhoz való csatlakozásában pedig már aligha reménykedem, jó lenne, de ha azt tervezik, hogy lesz Venom és Sinister Six, akkor aligha hiszem, hogy beteszik Pókarcot a “nagyokhoz”.

  2. Hát igen, bár úgy lenne az igazi és talán a legszebb, ha a Marvel összes hősének a jogait egyetlen filmstúdió birtokolná. 😀 Akkor semminek nem lenne akadálya.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..