A burok /The Host/ trailer

4
308

The_HostTavaly év elején már beszámoltunk róla, hogy Stephenie Meyer Alkonyat sorozatot követő első regénye, a magyarul A burok címen megjelent The Host is megfilmesítésre kerül – az első előzetes már ki is jött hozzá. Az Open Road Films gyártásában készülő film 2013. március 29-én kerül a mozikba, a rendezője Andrew Niccol Lopott idő, és a fő szerepekben Saoirse Ronan, Max Irons, William Hurt és Diane Kruger lesz látható.
Tartalom: A Földet elfoglalta a világűrből érkező idegen faj, amelynek tagjai irányításuk alá vonják az emberek elméjét, miközben testüket érintetlenül hagyják. Az emberiség túlnyomó része feladta, az ő testük már csak egy burok. A betolakodók a Földet paradicsommá változtatták. Saját maguk számára. Amikor egy nagyhírű, különc, világról világra vándorló lélek érkezik a bolygóra, az utolsó lázadók egyikének testét kapja ittlétéhez. A Vándor, aki Melanie Stryder (Ronan) testébe költözik, ismeri a nehézségeket, amelyekkel szembe kell néznie egy emberi burokban élve.


The Host előzetes /trailer/4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Meyer írói képességei felől nem vagyok meggyőződve, de Niccol jó rendező, mégha a Lopott idő egy komoly kihagyott ziccer lett, Saoirse Ronan meg köröket ver Kristen Stewartra. Szóval valószínűleg nézhető mozi lesz ez.

  2. Meyertől az alkonyat könyvek után kellemes meglepetés volt számomra a Burok. Nagyon jó story, lendületes történet-vezetés jellemezte a könyvet. A karakterek sokkal jobbak, mint az Alkonyatban, kiforrottabb írómunka. Én várom a filmes adaptációt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..