Egy több, mint 5 percesre bővített új előzetes érkezett a DC Aquaman filmjéhez, amely két bemutató csúsztatást (az első tervek szerint már nyáron mozikba került volna) követően végül december 20-án érkezik majd a mozikba, ami a film bevételeit illetően nem feltétlenül szerencsés dolog, hiszen ugyanezen a héten kerül a mozikba a Transformers spin-off Űrdongó is, ami a nagyjából hasonló érdeklődési kör miatt eléggé meg fogja osztani a nyitóhétvége közönségét.

A James Wan rendezésében készült film Az Igazság Ligájában már bemutatkozott Arthur Curry, azaz Aquaman eredettörténet fogja bemutatni nekünk, egy észbontóan látványos vízi világot bemutatva.

Tartalom: Arthur Curry, azaz Aquaman (Jason Momoa) emberi apától és atlantiszi anyától származik, és ez a tény komoly belső konfliktus okoz benne – egyfajta torzszülöttként tekint magára, aki igazából nem tartozik egyik világhoz sem. Amikor megtudja, hogy ő az örököse Atlantisz trónjának, Curry-n kénytelen lesz elfogadni a végzetét, különben nem csupán Atlantisz, de az egész világ jövője veszéybe kerülhet.1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..