4 perces A csodálatos Pókember előzetes (16+)

7
328

A csodálatos pókemberA Bosszúállók után, de még két héttel A sötét lovag – Felemelkedés előtt érkezik a mozikba a Marvel újabb sikervárományosa, a A csodálatos pókember – a múlt héten már beharangozott 4 perces előzetes is megjött a filmhez.
Hivatalos szinopszis: Peter Parker (Andrew Garfield) átlagos gimis srác. Kicsit magányosabb, kicsit szótlanabb a társainál – talán azért, mert a szülei még kiskorában eltűntek, és azóta Ben bácsikája (Martin Sheen) neveli. Ahogy közeledik a felnőttkor, Petert egyre jobban érdekli a múltja, hogy ki ő igazán és mi történhetett a szüleivel. Úgy érzi, titkok hálója veszi körül. Egyedül iskolai szerelmében (Emma Stone) bízhat.
Amikor megtalálja apja régi irattáskáját, meghökkentő dokumentumok kerülnek elől belőle: attól kezdve egészen másképpen látja magát és a világot. A nyomok az Oscorpba, az idősebb Parker régi társához, dr. Curt Connors (Rhys Ifans) laboratóriumába vezetnek. A tudós egy különleges gyíkkivonat-szerrel kezeli magát, és a mellékhatások szörnyszülötté teszik őt. A Pókember nem tehet mást: használni kezdi különleges képességeit, hogy legyőzze a Gyíkot.


A csodálatos pókember 4 perces előzetes (16+)A csodálatos pókember film adatlap magyar előzetessel


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nekem igen is jobban bejön mint a régiek, ebben nem totál looser a hétköznapi életben legalább is az előzetes alapján a régiek engem ez miatt nagyon zavartak. Három részen keresztül semmi jellemfejlődés.
    Várós

  2. Igen, jónak ígérkezik ez tény, de az zavar kicsit hogy megmásították kicsit Pókember eredettörténetét. De várom kíváncsi vagyok milyen lesz.

  3. Nekem tetszik, csak a Gyík figurája nem igazán jön be, nagyon “művinek” tűnik még mindig. Remélem egyszer majd felbukkan a Vészmanó is, mondjuk a 2. vagy a 3. részben, az király lenne!!!

  4. a pókembert a jóisten sikerre itélte.a mázlista..tökmindegy hogy ki játsza vagy hogyan, minden gyerek megnézi.jó lesz ez a film,meg nagy siker is lesz.én pl. szerettem tobey-t,meg az első 3filmet.jó ellenfél lenne pl.kraven is.de pl. felbukkanhatna olyan más hős is akinek a pókkal igy ugy dolga van pl.a black panther

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..