300 – A birodalom hajnala trailer és poszter

15
130

300 - A birodalom hajnalaA poszter és az első trailer is megérkezett a Frank Miller Xerxes című képregénye alapján készülő 300 – A birodalom hajnala-hoz – a film Noam Murro rendezésében készül és 2014 március 7-én kerül a mozikba.
A 300 folytatása a Thermopülai csatával egy időben, de egy teljesen más hadszíntéren folytatódik: a Földközi tenger vizeire vezet minket, ahol a görögök egyesített serege Themistokles (Sullivan Stapleton) vezetése alatt száll szembe a maga az isteni Xerxes vezetésével őket leigázni készülő Perzsa sereggel.


300 – A birodalom hajnala előzetes /trailer/15 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hááát… Nem mondhatnám, hogy ezzel most megvettek kilóra. Szép-szép az egész, de valahogy olyan mindezt-már-láttuk szaga van. Ettől azért kicsit több kellene ahhoz, hogy a (már-már legendás) 300-at túlszárnyalják… Márpedig ez annak szándékozik a folytatása lenni ugyebár, ergo a célkitűzés a túlszárnyalása lenne, vagy netán tévedek?

  2. A manapság oly gyakori előzményfilmet kellet volna inkább készíteni, én ott látom a gyenge pontot, hogy az első részben meghalt minden cool karakter itt meg kitudja kiket, miket kapunk. Azt a szintet azért nehéz lesz hozni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..