13 óra – előzetesek Michael Bay új filmjéhez

3
181

13-ora-michael-bayMichael Bay rendező nevét általában a Transformers filmek kapcsán hallhatjuk, azonban a rendező időnként normális filmeket is megpróbál készíteni, amire jó példa a januárban mozikba kerülő 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi, ami a 2012-es Bengázi terrortámadást dolgozza fel, Mitchell Zuckoff azonos címen megjelent könyve alapján. Egy korhatáros és egy korhatár nélkül megtekinthető előzetes is érkezett a filmhez.
A film középpontjában hat amerikai katona áll, akik szembeszálltak a terroristákkal a líbiai amerikai konzulátus elleni merénylet alatt, hat férfi, aki a kötelességet messzemenőkig túllépve igazi hősökké váltak a tragédia napján.
A fő szerepekben John Krasinski, James Badge Dale, Pablo Schreiber, David Denman, Max Martini, Toby Stephens, Dominic Fumusa és David Costabile lesz látható, a magyar bemutató egyelőre nem ismert.


13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi előzetes /trailer/13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi korhatáros előzetes /trailer/
3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Üdv,
    Lehet csak én láttam rosszul, de nem véltem felfedezni semmi különbséget a sima és a korhatáros előzetes között, tehát a kérdés…vagyis igen, a sima zöld besorolással a “korhatáros” pirossal indul 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ