Hatalmas sikereket arat a Marvel a Netflixes szuperhős sorozataival, Jessica Jones és Daredevil gyakorlatilag minden konkurenst lesöpört a színről, a Daredevil 2. évadának pedig szívünk szerint azonnal odaadnánk a “minden idők legjobban sikerült képregényadaptációja” címet, és igen, ebbe a mozifilmeket is nyugodtan beletehetjük.
Amikor 2013-ban létrejött az együttműködés, a Marvel/Netflix összesen öt sorozatot szándékozott elkészíteni, egyet-egyet Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist karakteréről, majd a négy hősből álló csapat szériáját, a The Defenders-t – nos, a dolog sínen van, méghozzá annyira, hogy az Independent.co.uk beszámolója szerint már idén neki is látnak a sorozattal kapcsolatos munkálatoknak.
Charlie Cox, a Daredevil sztárja a hétvégén egy párizsi Netflix rendezvényen nyilatkozott pár mondatot a The Defenders-ről:

“Annyit biztosan tudunk, hogy az év végén nekilátunk a The Defenders elkészítésének, és természetesen Daredevil is része ennek a négyesnek. Arról fogalmam sincs, milyen sztorija lesz ennek a sorozatnak. Nagyon izgatottan várom, hogyan mosódnak össze ezek a világok… és hogyan lesz a különálló sorozatokból egy.”

Az időzítés tekintében egyelőre csak a Luke Cage-sorozat premierje nyilvános (szeptember 30-án érkezik), valószínűleg ezt követi nem sokkal az Iron Fist, és ha szerencsénk van, jövő ősszel akár már a The Defenders is érkezhet. Igaz, időközben már berendelték a Jessica Jones 2. évadát, valamint a Megtorló, sőt Elektra is kap egy saját sorozatot, úgyhogy szépen gyarapodik a lista…

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ