Szerelem nélkül soha – Deneuve és lánya egy filmben

2
318

˝Kinek jobb: aki szeret, vagy akit szeretnek?˝ – teszi fel a film egyik hőse ezt az egyébként jól alig megválaszolható kérdést. A választás e két lehetőség között csupán filozofikus feltevés, de ha már mégis dönteni kellene, mivel a ˝kapcsolat˝ így alakul, a kétszereplős történetben valakire a nyilvánvaló szenvedés vár. És a szerelem, mint ez tudható, ennél bonyolultabb ügy. A teljesség megtalálása, melyre törekszik az, aki igazi szerelmet akar, azon ritka pillanatok közé tartozik, amikor a szerető lényt azonos hőfokon viszontszeretik. Ez viszont nem választás kérdése.
A film női főszereplőinek (anya és lánya) valamennyi problémája éppen az arányok eltolódásából keletkezik. A Párizs – London – Montreal – Reims városok ˝bermuda négyszögében˝ a közel ötven éven átívelő történet azonban nem csak az általánosságában misztikus, de az igazi, mély szerelmet megélő ember számára nagyon is valóságos szerelem egyébként megfejthetetlen kérdéseire keres választ.
Marcello Mastroianni és Catherine Deneuve lánya, Chiara Mastroianni játssza a film főszerepét édesanyjával, Catherine Deneuve-vel.


Szerelem nélkül sohaFilm adatlap

Eredeti cím: Les bien-aimés
Mozibemutató (Francia): 2011. május 22.
Magyar cím és korhatár: Szerelem nélkül soha (16+)
Magyar bemutató: 2012. június 28.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Dráma, Musical, Romantikus
Rendező: Christophe Honoré
Forgatókönyvíró: Christophe Honoré
Szereplők: Chiara Mastroianni, Catherine Deneuve, Ludivine Sagnier, Louis Garrel, Milos Forman, Paul Schneider
Filmstúdió: Why Not Productions, France 2 Cinéma, Sixteen Films


Szerelem nélkül soha képekSzerelem nélkül soha angol feliratos előzetes /trailer/


Korhatár besoroláson még át nem esett anyag, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.Szerelem nélkül soha film klip


Korhatár besoroláson még át nem esett anyag, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.Szerelem nélkül soha TV SpotKapcsolódó anyagok:


Szerelem nélkül soha IMDB adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..