Nyerj páros jegyet a Krampusz premier előtti vetítésére!

0
1210
krampusz-nyeremenyjatek

A karácsony az év legvarázslatosabb időszaka, de van egy komorabb legenda is, amely lassan beárnyékolja a klasszikus ünnep megannyi csodáját. Az ősi európai néphit szerint karácsonykor nem csupán a Mikulás látogatja meg a családokat, de a Krampusz is ott ólálkodik a feldíszített otthonok körül. A Mikulás megjutalmazza, aki jó volt, a Krampusz megbünteti, aki engedetlen. A Mikulás örömet és nevetést hoz, a Krampusz lépteit sötétség és káosz szegélyezi. A Mikulás ajándékokat ad, a Krampusz lelkeket rabol.
A legendabéli szörnyeteg ezúttal a december 3-án a Krampusz című horror-paródiában kel életre – és pimaszul kiforgat mindent, amit eddig a karácsonyról hittünk.

Hivatalos tartalom: Amikor problémás családjának tagjai egymásnak esnek az ünnepek miatt, az ifjú Max kiábrándul az egészből, és hátat fordít a Karácsonynak. Nem sejti azonban, hogy az ünnep elutasításával magára szabadította a Krampusz haragját. A Krampusz egy ősi démoni erő, amely megbünteti a hitetleneket. Elszabadul a pokol, kedvelt ünnepi alakok kelnek szörnyűséges önálló életre, és ostrom alá veszik a családi otthont, arra kényszerítve őket, hogy harcoljanak egymásért, ha túl akarják élni az ünnepeket.

A hazai forgalmazó, a UIP-Duna Film jóvoltából most 3 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, ami 2015. december 2-án, szerdán 19 órakor lesz lesz egy budapesti moziban.
A nyerni vágyóknak továbbra is mindössze annyi a dolga, hogy a cikk végén feltett kérdésre adott helyes választ 2015. november 30, 12 óráig “Krampusz” tárggyal a nyeremenyjatek.filmtrailer@gmail.com e-mail címre.
A nyerteseket e-mail-en értesítjük a vetítés pontos részleteiről.

A kérdés:
Mi volt a címe a rendező Michael Dougherty ezt megelőző horror-paródiájának?

A) Hétköznapi vámpírok
B) Nincs Helsing – Rémes film
C) Adsz vagy kapsz

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ