Vasember 3 vázlatkép

15
137

vasember_3_conceptA Bosszúállók bemutatóját követően villágyorsan elkezdődtek a Vasember 3. munkálatai, a Marvel Studió most közzé is tett egy vázlatképet, ami a San Diego-i Comic Con 2012-n fogja fogadni a standukhoz látogató rajongókat. Az új képen Tony Stark (Robert Downey Jr.), valamint az Extremis technológiával felturbózott Vasember páncél látható – a kép tanúsága szerint a nanotechnológia immár teljes mértékben feleslegessé tesz bármilyen segédeszközt a páncél felvételéhez, ami szemmel láthatólag Stark bőréből nő ki. Érdekes és látványos megoldás.
A Vasember 3. 2013. május 3-án kerül a mozikba, a fő szerepekben Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Ben Kingsley, James Badge Dale és Jon Favreau lesz látható.


15 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem, Scarlett Johansson nem lesz benne sajnos 🙁
    Eszt már maga a színésznő is megerősítette és az IMdb-én se látom a nevét.
    Viszont benne lesz a filmben Regina Spektor aki Yelena Belovát fogja játszani, a másik fekete özvegyet.

  2. Az első részét tartom a legjobb Marvel filmnek amit mostanáig készítettek (még a Bosszúállók se múlta felül) de a második része nagy csalódás volt számomra mivel nagyon unalmasra sikeredett. Remélem itt már ötletesebb karakterek lesznek a filmben és a story is frankó lesz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..