Vasember 3 forgatási képek – az “Iron Patriot” páncél

9
333

Május közepén derült ki, hogy James Badge Dale is csatlakozott a Vasember 3 stábjához – Coldblood-ot, egy, a hadseregnél szolgált ezredest fog alakítani, akit később gyilkos cyborg-gá alakítanak át. Ő látható Vasember 3 első forgatási képein is, méghozzá az “Iron Patriot” páncélt viselve, ami először a Pókember képregény egyik számában tűnt fel. Ebben a páncél Amerika kapitány halála után készült a Stark vállalatnál és Norman Osborn viselte, azonban mivel Osborn karakterének jogai a Sony Pictures-nél vannak, az öltözék nemes egyszerűséggel átkerült Coldblood-ra.
Reményeink szerint a páncél háttérsztoriját is át fogják írni, azaz nem azzal kezdődik majd a film, hogy a jó kapitány fűbe harap…


Vasember 3 forgatási képek – az “Iron Patriot” páncél9 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Zsír, remélem több anyagot is kapunk hamarosan a forgatásról 😀 Azért remélem Amerika Kapitány nem hal meg… most még… 🙂 Nem azt mondom, hogy meg kell halnia, csak ha nagyon muszáj, később 😛

 2. Pedig arról volt szó, hogy a következő Vasember film nem lesz olyan, mint az első kettő, hogy a film végén összecsap egy Vasember és egy másik ahhoz hasonló valaki.

  Azt mondták, hogy inkább emberek ellen, jobban mondva terroristák ellen fog harcolni vagy mi.
  Beszéltek itt valami nano-robotokról, meg Mandarinról, mint főellenségről.

  Ha már ennyire ragaszkodnak a Vasember-Vasember harchoz, akkor inkább egy másik ismert Vasember ellenséget vetettem volna be a 3. filmben, és ez nem más, mint a Titánember!
  A Titánember nem más, mint az Orosz haderő válasza a Vasember projectre, elvégre Tony Stark ezzel a fegyverrel újra kiélezte a harcot az Orosz-Amerikai fegyverkezési versenyben, vagyis kinek van nagyobb botja alapon.
  Ez egy létező főellenség szóval én inkább ebből csináltam volna 3. részt, ha már ilyen vonalon indultak el.

  Amúgy is mindig vicces volt nézni a mi saját történelmünkben, hogy az oroszok aprópénzért csináltak olyan vagy hasonló jó fejlesztést a fegyverek terén, mint az Amcsik. 😀
  Ez mára már megfordulni látszik mivel az új 5. generációs vadászgépük úgy néz ki jobb lesz, és nem lesz tele fejlesztési hibákkal, mint az Amcsik verziója a Raptor. 😀

  A vicc is ilyen.
  Az Amcsi meg az Orosz űrhajós felmennek az űrbe, és amikor írni akarnak a tollukkal akkor egyik sem tud, mert a súlytalanságban a tinta nem megy a toll a hegyére.
  Mindketten visszamennek, és az Amcsiknál a NASA gőzerővel sok millió dollárból csinál egy tollat amivel lehet írni az űrben is.
  Az Orosz meg a következő útjára visz magával egy grafitceruzát! 😀

 3. VaZso: Köszönjük. A Titánember bár jól hangzik, de a ruszki-vonalat már ellőtték az előző részben, ugyebár. 🙂

  Mellesleg eddig még semmi sem garantálja azt, hogy ez a hazafias-páncélos csávó valóban Tony ellenfele lesz a filmben. Ez csupán spekuláció egy pár képhez.

 4. Emberek!!!

  Először is “Coldblood” nem ellenfele lesz hanem szövetségese ha olvastátok volna 1 előző cikkben.Másodszor pedig Vasember főellensége Ben Kingsley lesz de hogy milyen karakterben fog nyomulni azt még nem tudni…
  Amerika Kapitányt meg nem fogják kiírni (csak képregényben történt ez meg) mert akkor Bosszúállók 2 se lesz és Amerika Kapitány 2 se lesz,meg ilyen öngólt nem csinál a MARVEL magának mert 2 film bevételétől esik el szóval ezt felesleges boncolgatni itt 😀 😀

  Ahogy a cikk végén írták átírják a sztorit hogy kerül Coldblood-ra az Amerika Kapitány-os páncél 🙂

 5. Mandarin is az ellenfeleknél lesz – Ben Kingsley – jó voltából. “Guy Pearce pedig a zsarnokot támogató, nanotechnológiában utazó elvetemült tudós, Dr. Aldrich Killian szerepét kapta meg.” és ha igaz a hír akkor Firepower (Ashley Hamilton) is feltűnik a harmadik részben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..