Újabb Vasember páncélok – Silver Centurion és Shotgun

11
378

Lassan úgy néz ki, Tony Starknak több Vasember páncélja van, mint ahány bugyija Kiszel Tündének. A két új darab, amihez a Facebook oldal rajongói képeit is kaptak, a Mark 33, Silver Centurion, ami a wikipédia szerint a normál páncélhoz képest jócskán megnövelt erővel, páncélzattal és tűzerővel rendelkezik és kifejezetten Whiplash ellen készült, valamint a Mark 40 “Shotgun” nevű, amiről tud sok mindent nem sikerült kideríteni, csak azt, hogy “hipersebességre” képes.


Újabb Vasember páncélok – Silver Centurion és ShotgunVasember 3 film adatlap


11 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A trailer-ben is benne van, hogy Stark a végén már a páncélok egész arzenálját fogja mozgósítani (miután már maguktól is fognak tudni működni), szóval nincs is azon mit csodálkozni, hogy annyi van neki otthon mint a rosseb. 😀

  2. stranger: Egyébként pontosan 47 páncél lesz, mivel Tony mindegyiket beszámozta (Mark1, Mark2, Mark3,stb..). A Bosszúállókban a Mark7-est használta, az volt a legújabb. A Vasember 3-ban lesz egy jelenet, amikor Tony elindul Mandarin ellen, és mondja Pepper-nek, hogy a Mark47-es páncélt fogja használni, mire Pepper visszakérdez, hogy ‘és mi történt az előző negyvennel?’.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..