Újabb A sötét lovag – Felemelkedés poszter

16
198

sotet_lovag_felemelkedes_poszterSzám szerint a tizedik posztert készítette el a Warner Bros. a a júliusban mozikba kerülő A sötét lovag – Felemelkedés-hez – a legújabb remekművön Batman mögött a lángokban álló Gotham City, valamint afelett az “a Fire will rise” felirat köszön vissza ránk. A “tűzet”, mint tudjuk, Bane gyújtott, és az egyetlen, aki képes lehet őt megállítani, Batman, aki nincsen éppen csúcsformában…
Az új poszter egyértelműen a jobbak közül való, döntsétek el ti, vajon a korábbi vagy az új tetszik jobban.
Hivatalos sziposzis: Batman bujkálni kényszerül, és sokan gyilkosnak hiszik, ő akkor is az igazság oldalán áll, és nem hajlandó hátrálni. Gotham City reménykedhet: amikor igazán nagy a baj, újra vissza fog térni, hogy szembenézzen eddigi legnagyobb ellenségeivel.


16 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Majd elválik … de valamiért rossz előérzetem van! A Kezdődik, és A sötét lovag túl magasra tette a mércét nálam a folytatáshoz! Ez van.

 2. Ebben a képben az a legjobb, hogy Batman még a TDK-ban állt így ottant ama törmelékhalom tetején, miután Rachel meghalt… Szóval HA HA HA !!! 😀

  CK22: Akkor te nézzed csak a meséket. Őszinte részvétem. 😉

 3. ck22: “Ma is volt Viasaton Batman mese, hát még az is izgalmasabb volt ennél a filmnél..Nagyobb a füstje, mint a lángja”

  Izgalmasabb volt?
  Azt a rohadt, te már láttad ezt a filmet?
  Nem semmi emberek vannak, hogy csak úgy privátban levetítenek nekik egy még be sem mutatott filmet hetekkel a premier előtt. 😀

 4. Első két rész és a 3. trailere alapján.
  3.részben kopasz csákóval verekszik egyet azzal a béna verekedés szimulációval, benyomják pár percre repülő járművet és ennyi lesz.
  Régebbi filmek jobbak voltak,bár nem véletlen Sötét Lovag a címe, köze sincs a Batmanhez.Avangersnél is nagyobb volt a füst, mint a lángja, unalmas volt.(effektek mindig jó,húha)
  WB-és vagyok, de nem mozgat a 3.rész

 5. Tényleg! Most már rémlik, hogy mintha valaki már a múltkorában is leszólta volna itt a Keysi Fighting Method-ot, mint közelharc-technikát… CK22, az is te voltál? 😀

 6. Vitatható vélemény ez,persze a régi Batmanek csak klasszikus filmek és jók még mindig,de ez már más világ és ide igen csak helytállóak az új Batman részek.

  De szerintem ezzel nem csak én vagyok így,mert akkor a második rész se állna 10-es skálán 8.9-en…

 7. nekem is tetszik. egyébként szerintem ez a sötét lovag poszterének folytatása, csak itt nem egy épület, hanem az egész város lángol, és batman is mintha szomorúbban, gyengébben hajtaná le a fejét.

 8. CK22: Ha te megtudod a trailer-ből ítélni azt, hogy mennyi akció lesz a filmben hát grat 😀

  Amúgy is Nolan nem az akcióra építi a történetet hanem arra a sötét drámai hangulatra ami az előző két részben is jelen volt. Ha te nem erre vágysz akkor én is ajánlom, hogy maradj a rajzfilmeknél 😀

 9. A Batman mese, amiről CK22, a Batman: The Animated Series tényleg nagyon szórakoztató sorozat, a plakát meg szövegestől, mindenestől túl monumentális akar lenni. Majd itt is kikerül szerintem hamarosan az a sorozat, ami köröket ver erre a plakátra, abban szerintem sokan gyönyörködünk majd.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..