The Expendables – A feláldozhatók 2. – Chuck Norris

15
142

chuck_norris_felaldozhatok_chuck_norrisA tegnap napvilágot látott Arnold Schwarzenegger – Sylvester Stallone – Bruce Willis fotó után egy újabb kép érkezett a The Expendables – A feláldozhatók 2. filmhez – az élő legenda Chuck Norris-t láthatjuk rajta, aki hiába számolt el kétszer végtelenig, mégsem tudta meggyőzni Sly-t, hogy a rajongók akarata ellenére teljesítse kérését, és vegye ki a csúnya beszédet a filmből.
Norris pontos szerepét még nem ismerjük, de az kizárt, hogy a rosszfiúk táborát erősítse, mint ahogy az is, hogy meghaljon a filmben.
The Expendables – A feláldozhatók magyar bemutató 2012. szeptember 20.


15 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Chuck Norris meg tudja gyújtani a hangyákat egy nagyító segítségével. Éjszaka.
  Chuck Norris nem megszületett, ő levedlette az anyját.
  Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris elől menekül.

  Bocsánat, nem lehetett kihagyni. De hogy ne legyünk offok:

  Az a jelenet, amelyben Bruce Lee legyőzte Chuck Norrist, a filmtörténet legdrágább vizuális effektje volt. 😀

 2. Nagyon frankó meg minden, hogy így egy filmbe pakolják ezeket a “régi motorosokat” de Chuck Norris jelenléte áááá röhögnöm kell, na! Az ő részvétele azért meredek nem? 😀

 3. Szerintem helye van a fickónak ebben a filmje úgyis már 6-7 éve nem volt már filmje ideje most 🙂 májusban remélem lesz most már rendes előzetes is nem csak képek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..