The Dark Knight Rises forgatási képek: Batman vs Bane

8
315

Jelenleg éppen Pittsburgh-ben zajlik a The Dark Knight Rises forgatása, és érkezett is néhány fotó, melyeken az egymással küzdő Batman és Bane látható. A jelenet a Carnegie Mellon Egyetem előtt zajlik, ami valamilyen zendülés helyszínévé vált. Várjuk a további anyagokat.
The dark knight rises magyar feliratos teaser trailer a link alatt, magyar bemutató 2012. július 19-én.


The Dark Knight Rises forgatási képek: Batman vs Bane8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ja, nagyon nagy film lesz. Batman costümjén lesz valami változás? Nem tudom mintha nem hasonlítana az előző részhez A sötét lovag-hoz. Vagy én látom rosszul?

  2. Őszintén szólva ezekből a forgatási képekből nem vonok le sok konzekvenciát,az előzetesből sokkal jobban kitűnik az általad említett dolog majd,de sose volt ellenemre az újdonság ereje.

  3. Leckie10: Ez ugyanaz a jelmez; felismerhető a dupla denevér-jelről a mellkasán, a jellegzetes puzzle-szisztémájú kevlárelemekről és a (korábbiakhoz képest) szokatlan arckivágásáról… Szóval szerintem ez nem változik majd. 🙂

    Mellesleg atom jók a képek: hatalmas film lesz, efelől nincs is kétségem.

  4. Ezeken a képeken nekem úgy tűnnek, mintha viaszfigurák lennének vagy legalábbis műanyag kis játékfigurák… 😀 Épp a minap néztem újra ‘A sötét lovagot’, sokadszorra… örömmel jelentem, még mindig zseniális film, ennyidszerre is! 😀 Kétarc, Joker… vajon tudnak legalább ilyen jól eltalált jó-rosszfiúkat összeszedni a harmadik részre is?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..