The Bling Ring képek

4
161

Bizonyára sokan várják kíváncsian Sofia Coppola (Made in Hollywood) új, megtörtént eseten alapuló The Bling Ring bűnügyi thrillerét, ha másért nem, hát azért, hogy lássák a Harry Potter sorozat ártatlan arcú üdvöskéjét, Emma Watson-t vadóc, szexi csajként szerepelni. A forgatásról jópár képet láthattunk, most nézzünk néhányat magából a filmből.
Tartalom: Nicki (Watson) és hozzá hasonlóan tinédzser csajokból és srácokból álló csapata nem bíz semmit a véletlenre: Gazdag celebeket tartanak megfigyelés alatt, és amikor azok biztosan nincsenek otthon, betörnek otthonukba és ellopják könnyen mozdítható ékszereiket. A valós életben Paris Hilton, Megan Fox és Lindsay Lohan is áldozatul esett a rablásnak, Hilton egy cameo erejéig még a filmben is szerepet vállalt.


The Bling Ring képek4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én is kíváncsi vagyok, de Dan Radcliff (Hatty Potter) tavaly bemutatott filmjét A fekete ruhás nő (hölgy) láttam és nagyon jó misztikus horrort készítetek az angolok.

  2. Mikor jön ki szinkronosan, basszus??????Annyira jó film, nekem nagyon bejött a zenéje is, meg úgy, ahogy van, az egész film, de a szinkron még sehol sincs. Hol késnek ennyit?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..