Szellemlovas 2 poszterek

1
473

szellemlovas_2_poszterMeglehetősen lehangolóak ugyan a Szellemlovas 2. tesztvetítéséről érkező vélemények, ám a hozzászólásokból egyértelműen kiderül, hogy ettől függetlenül sokan kíváncsiak rá, hogyan osztja majd az igazságot 2012. február 17-én az átok által sújtott Johnny Blaze (Nicolas Cage). A filmhez elkészült a második hivatalos poszter (cikk elején), valamint egyúttal a rajongó körében egy poszter-tervező versenyt is indítottak, melyek közül a legjobb hat darabot a film hivatalos honlapján is közzétették.
A Szellemlovas 2-ben Johnny Blaze Kelet-Európában rejtőzött el, és magányosan folytatja kilátástalan küzdelmét az átokkal, ami miatt időről időre lángoló koponyájú bosszúállóvá változik. Egy nap azonban egy szekta vezetője keresi fel, és felbéreli, hogy ölje meg magát a Sátánt (Ciaran Hinds), aki éppen Blaze kisfiának születésnapján akar testet ölteni, az ő testét felhasználva.
Szellemlovas 2 trailer és egy jelenet a linkek alatt.


Szellemlovas 2 /Ghost Rider: Spirit of Vengeance/ rajongói poszterek1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..