Red Lights karakter poszterek

2
53

A Millennium Entertainment négy karakter posztert dobott ki a július 13-án mozikba kerülő Red Lights thrillerhez – Robert De Niro, Sigourney Weaver, Cillian Murphy és Elizabeth Olsen, a film főszereplői vannak rajta.
Magyar bemutatóról egyelőre nincs hír.
Tartalom: Egy paranormális jelenségek után nyomozó páros, a veterán Dr. Margaret Matheson (Weaver) és asszisztense Tom Buckley (Murphy) a metafizika különböző ágazatait tanulmányozva próbálják bebizonyítani, hogy megmagyarázhatatlan esetek csupán jól előadott átverések. Simon Silver (De Niro) legendás médium, talán minden idő legtehetségesebbike, aki 30 év titokzatos hallgatás után most ismét a fényre lép, és hamarosan már az Ortodox egyház és a legszkeptikusabb emberek is figyelemmel hallgatják előadásait. A páros a megmagyarázhatatlan rejtvény nyomába ered, ám közben Tom egyre jobban hinni kezd a magnetikus karizmával rendelkező férfi szavaiban… © filmtrailer.hu


Red Lights karakter poszterekRed Lights film adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..