Poszterek: Taken 2 és Paddington Bear

1
36

Nemrégiben láthattátok a Taken 2 előzetesét, amelyet most követ a nemzetközi poszter is – valószínűleg a film faék egyszerűségű sztorijához igazodva nem sokat tököltek a marketingesek, sallangmentesen a középpontban Liam Neeson, hiszen őt akarjuk látni! A filmet Olivier Megaton rendezte, aki a Szállító harmadik részét és a Colombiana-t. A Taken 2-t a belgák, a franciák és a svájciak láthatják leghamarabb október 3-án, két nappal megelőzve az amerikaiakat. Magyar bemutatóról még nincs információnk!
A másik nemzetközi poszter a Paddington Bear-hez érkezett. Amíg a Universal stúdió a Ted című mocskos szájú macival remél többlet bevételt a mozikban, addig a Warner Bros a gyerekeket célozza meg: Michael Bond gyerekkönyvei alapján Hamish McColl írt forgatókönyvet Bond legismertebb karakteréhez, a Paddington macihoz (McColl olyan filmek forgatókönyveit jegyzi, mint a Mr. Bean nyaral és Johnny English újratöltve). A filmet Paul King rendezi, aki mindezidáig tévésorozatokban remekelt.
Paddington maci a Legsötétebb Peruból érkezik a Brown család életébe, és mindig kabátot, sapkát és Wellington-csizmát visel, a pici bőröndjében pedig egy üres lekvárosüveget cipel, a nyakán lévő cetlin pedig a következő felirat olvasható: “Kérem, gondoskodjon erről a mackóról, köszönöm szépen!” A kétbalkezes, esetlen macink számtalan mókás kalandba keveredik. Nos, 2014-ben meglátjuk. (Miner)


Taken 2 és Paddington Bear poszterek:1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..