Poszterek: Pacific Rim, A Hobbit

13
115

A Comic-Con 2012 immár kevesebb, mint egy hét múlva indul, és ma két poszter is érkezett a fesztivált két kiemelt filmjéhez: a még idén mozikba kerülő A hobbit: Váratlan utazás-hoz és Guillermo del Toro Pacific Rim sci-fi-jéhez.
A két anyag közül – bár valószínűleg A hobbit film rajongóinak száma jóval nagyobb – inkább az utóbbi az érdekes, ugyanis először kaphatunk képet arról, vajon mekkorák lesznek a Jaeger névre keresztelt óriásrobotok, amelyek pilótáikkal a fedélzeten a Földet elárasztó óriásszörnyekkel, a Kaijukkal szembeszállnak: nos igen nagyok, ahogy a képen is látható.
A Pacific Rim egy év múlva, 2013 július 12-én kerül a mozikba, de az első anyagok alapján ígéretesnek tűnik.


Pacific Rim és A hobbit: Váratlan utazás poszterek13 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez a Pacific Rim minden bizonnyal ütős lesz, hiszen del Toro általában nem szokott csalódást okozni (kivétel, amely erősíti a szabályt: A faun labirintusa). A másik poszter meg amolyan semmilyen: csakis azért jó, mert Gandalf papa van rajta. 😀

  2. Akkor én tovább fokozom: A faun labirintusa műfaja egyik legjobba. A filmet del Toro egyedi fantáziája emeli bőven az átlag műfaji alkotások fölé, melyet egészen szerzői módon tálal, csili-vili látványvilág helyett pedig igen komor atmoszférát gyakorol. Tökéletes bizonyítéka annak, hogy fantasy is lehet egyedi, ha megfelelő ember veszi kézbe a gyeplőt, illetve ha hagyják a fantáziáját reptetni.

  3. stranger.Szerintem a Faun Del Toro egyetlen igazán jó filmje,és sokan azt várjuk hogy visszatérjen erre a vonalra.Egyébként ugye egy időben neki szánták a Hobbit rendezését meg ugye a forgatókönyvet Ő is írta.Kíváncsi lettem volna rá,de Jacksont überelni szerintem lehetetlen,legfeljebb más stílusban hozni a szintjét.

  4. Mimic, Ördöggerinc, Penge 2, Pokolfajzat 1-2, és a A faun labirintusa amiket rendezett és ezek nem rossz filmek, de nem is olyan hú de nagy alkotások és bennem is A faun labirintusa hagyta a legkisebb nyomot. Viszont az tény, hogy van egy egyedi látásmódja ami nekem is tetszik, de még egyenlőre nem “hidaltam” le tőle.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..