Percy Jackson: A szörnyek tengere forgatási képek

6
342

Megérkeztek az első képek a Percy Jackson: Sea of Monsters (Az Imdb-n Percy Jackson és az Olimposziak – A tengerek szörnyei magyar cím áll, ám a regény a Percy Jackson: A szörnyek tengere címen jelent meg – a fordítás tükrében utóbbi lenne a helyes) forgatásáról, ami jelenleg Kanadában, Vancouver-ben zajlik – az ifjú sztárokat ( Logan Lerman, Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario és Douglas Smith) a Caffe Arigiano bisztró előtt kapták lencsevégre. Nem túl izgalmas, de legalább tudjuk, hogy zajlanak a dolgok….
Tekintve az első rész negatív fogadtatását, sokáig kétséges volt, hogy egyáltalán belevág-e a stúdió a költséges és igen bizonytalan kimenetelű második rész forgatásába, ám végül úgy döntöttek, megér egy próbát.
Az új filmben Poszeidon fia és barátai ezúttal a Szörnyek tengerének veszedelmeivel kénytelenek szembeszállni, hogy megszerezzék a legendás aranygyapjút. Mozibemutató: 2013. március 27.


Percy Jackson: A szörnyek tengere forgatási képek



MEGOSZTÁS
Előző cikkRebootolják a Sötét zsarukat
Következő cikkGuy Pearce a Vasember 3-ban

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Végül is összességében 200 milla felett hozott, habár a folytatások ritkán hoznak többet, mint az első felvonás… de egy ilyen döntést igen komoly kockázatelemzések és marketingfelmérések előznek meg, szóval biztosan tudják mit csinálnak.

  2. Az első rész hihetetlenül súlytalanra sikeredett, a neves mellékszereplők ellenére. Vajon sikerül kiküszöbölni az első rész hibáit, és egy valóban működő Harry Potter klónt összehozni?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..