Hogyan lopjunk felhőkarcolót karakter poszterek

1
82

Tower Heist_poszter2011. november 10-én kerül a mozikba a Hogyan lopjunk felhőkarcolót vígjáték, amelyet Brett Ratner rendezett, a fő szerepekben pedig Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck, Téa Leoni, Alan Ada és Matthew Broderick lesz látható. Kissé foghíjas plakát-sorozat érkezett a filmez.
Hivatalos szinopszis: A queensi születésű Josh Kovacs több mint egy évtizeden át volt New York City egyik legfényűzőbb és legbiztonságosabb felhőkarcolójának gondnoka. Éber figyelmét semmi sem kerülhette el. Josh épületének tetején, a legrongyrázósabb lakásban házi őrizetbe kerül Arthur Shaw, a Wall Street titánja, miután kiderül, hogy ellopott kétmilliárdot a befektetőitől. És a károsultak között ott vannak a toronyház alkalmazottjai is, akiknek a nyugdíját Shaw kezelte. Még pár nap, és Arthur megússza a tökéletes bűntényt. Josh és legénysége tehát Slide-hoz, a piti bűnözőhöz fordul, hogy segítsen megtervezni a lehetetlent. El akarják lopni azt, ami szerintük biztosan Arthur jól őrzött lakásában van elrejtve. Noha amatőrök, de a kezdő tolvajok mindenkinél jobban ismerik az épületet. Kiderül, hogy már hosszú évek óta derítik fel a terepet, csak éppen nem is tudtak róla.


Hogyan lopjunk felhőkarcolót karakter poszterek:Hogyan lopjunk felhőkarcolót film adatlap magyar előzetessel


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..