Guardians of the Galaxy és Amerika kapitány 2. vázlatképek

3
84

A Marvel “2. fázisában” készült filmek májusban nyitnak a Vasember 3-mal, ezt ősszel követi a Thor: The Dark World, 2014. áprilisában a Captain America: The Winter Soldier majd ugyanezen év augusztusában a Guardians of the Galaxy. Utóbbi két filmhez érkezett most egy-egy remekül sikerült vázlat, az első képen a galaxis őrzésére felesküdött – meglehetősen fura összetételű – csapat tagjait láthatjuk, utóbbin pedig Steve Rogers-szet, azaz a kapitányt, amint éppen a címadó “tél katonával” (The Winter Soldier – Sebastian Stan) harcol.


Guardians of the Galaxy és Captain America: The Winter Soldier vázlatképek3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem lettek rosszak ezek a vázlatképek, csak a Guardians of the Galaxy-ról nem tudok szinte semmit. Gondolom ez is valami Marvel-es képregény 😀 Egy-két cikket olvastam itt az oldalon, pl, hogy a rendező ugyanaz lesz, mint a Bosszúállók esetében vagy csak közreműködik. Valaki feltudna világosítani arról vagy esetleg valami linket dobni, hogy mit is érdemes tudni erről a készülő projektről?

  2. Elektrotank
    A Guardians of the Galaxy-t James Gunn rendezi. Azt nem tom, hogy a Bosszúállók rendezője, Joss Whedon közreműködik-e, de elképzelhető. Az IMDB-n ha beírod, ír pár szereplőt, de még nem sokat lehet tudni a filmről. Ha a szereplőkre, azaz a Galaxis Őrzői-re vagy kíváncsi, én a comicvine.com-ot ajánlom, igaz angol, de minden fajta képregénykaraktert meg lehet találni.
    Amúgy kíváncsian várom a Bosszúállók 2 felvezető filmjeit, tuti moziba nézős mind. 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..