Gangster Squad képek

3
47

A két hete megjelent trailer és poszter mellé most érkezett pár kép is az igen ígéretes Gangster Squad című, a szesztilalom korszakában játszódó bűnügyi thrillerhez. A képeken Emma Stone, Ryan Gosling, Josh Brolin valamint a “Tommy gun” néven elhíresült gépfegyverrel lövöldöző Sean Penn, alias Mickey Cohen látható.
Tartalom: Los Angeles, 1949. Mickey Cohen (Penn), a könyörtelen, Brooklyn-i származású gengszter a markában tartja az egész várost: a drogok, a fegyverkereskedelem, a prostitúció és a szerencsejáték egyaránt az ő kezében fut össze. Nem csupán aranybányái, de a rendőrök és a irányítása alatt álló politikusok is a teljes védelmét élvezik, és ez még a legelszántabb zsarukat is eltántorítja attól, hogy keresztezzék az útját… kivéve egyetlen osztagot, akiket John O’Mara (Brolin) és Jerry Wooters (Gosling) irányít, és akik szentül megfogadják, hogy fenekestül felborítják Cohen felépített birodalmát… © filmtrailer.hu
Amerikai bemutató 2012. szeptember 7., a film hazai forgalmazója még nem ismert.


Gangster Squad képek3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..