Első kép Michael Fassbenderről az Assassin’s Creedben

1
91

ASSASSINS-CREED_FASSBENDER_Ma kezdődik a forgatása az Ubisoft népszerű számítógépes játékából, az Assassin’s Creedből készülő kalandfilmnek. A filmet Justin Kurzel rendezi, akinek legutóbbi munkája, a Macbeth október végén kerül majd bemutatásra a hazai mozikban. Úgy tűnik, Kurzel magával csábította következő munkájára a Macbeth két sztárját, Michael Fassbendert és Marion Cotillard-t. A Yahoo jóvoltából már láthatjuk is “teljes fegyverzetben” Fassbendert a film főszereplőjeként: ő lesz Callum Lynch, akinek neve valószínűleg a játék kedvelői számára sem mondhat sokat, mivel egy teljesen új karakterről van szó – ahogyan a film sztorija is csak merít a számítógépes játékszériából, és nem valamelyik rész adaptációja, hanem egy egészen új történettel álltak elő az írók, s így az új szkriptnek új hős is dukál. Azért megnyugtatjuk a rajongókat, hogy lesznek cameók a játék közkedvelt figuráival.
A film két idősíkon fog játszódni, Lynch a jelenkorban éli nem szokványos hétköznapjait, míg genetikai memóriája révén olykor őse, Aguilar XV. századi Spanyolországbeli kalandjaiba is bele fog látni, s megörökli minden fantasztikus képességét és tudását, hogy felvehesse a harcot a modernkori templomosok leszármazottjaival.
Az Assassin’s Creedre több mint egy évet kell várnunk, 2016. december 21-én kerül a tengerentúli mozikba, remélhetőleg nem fog úgy elsikkadni, mint a játékadaptációk többsége, melyek képtelenek megidézni a játékok eredeti hangulatát.


Michael Fassbender az Assassin’s Creedből
1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ