Első kép: Die Hard – Drágább, mint az életed

10
50

Die_Hard_Dragabb_mint_az_eletedA nagyrészt Budapesten zajlott forgatásról töménytelen mennyiségű képet láthattunk, a cikk elején azonban az első hivatalos Die Hard – Drágább, mint az életed kép van – Bruce Willis és Jai Courtney látható rajta, azaz John McClane és fia, akivel az ötödik részben közösen veszik fel a harcot egy elvetemült orosz vezető ellen.
Jai Courtney ejtett pár szót a filmről, például az apa és a fia közti személyes ellentétekről: “A kapcsolatuk nem mindig működőképes, a két srác hosszú időre elidegenedett egymástól. John a berontunk, és meglátjuk mi lesz típus, míg Jack inkább stratégiában gondolkodik.”
Die Hard – Drágább, mint az életed mozibemutató 2013. február 14., a rendező John Moore.


10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Sajnos én nem sok jóra számítok. A Magyarországon forgatott filmek nagy többsége elég nagy bukta szokott lenni. John M. kimozdítani az Amerikai közegből, az sem jó ötlet. Mellérakni a fiát azonos rangú szereplőnek, hááát… A bemutató, február? Miért nem május, vagy Június? Én kicsit aggódok, pedig nagy rajongója vagyok a sorozatnak.

  2. Én is osztom Kortelyesi véleményét, gondolom csak ktg.csökkentés miatt forgatták itt, eddig mindegyik Die Hard-ban terroristák szerepeltek és nagy volumenű balhét akartak lezavarni, John pedig csak “véletlenül” csöppent bele az akcióba. Itt meg a fiát kell megmenteni vmi börtönből vagy mih?

  3. hát igen ez már nem az a nyári csúcsbomba mint a 3.volt.még emlékszem a plakátját is majdnem sikerült lehúzni de jól felragasztották.de azért az ember csak tisztelettel közelit egy ekkora akciolegendához mint a die hard.willis jól csinálta hogy belevágott,és még simán elférne mégegy utoljára.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..