Első kép a Johnny English 2-ből

3
59

johnny_english_2Megérkezett az első kép a Johnny English folytatásához, amit jelenleg Johnny English: Reborn címen fut. A filmet az Egyesült Királyságokban már 2011. július 29-től játsszák, Rowan Atkinson, Gillian Anderson és Dominic West főszerelésével.
Tartalom: Évek teltek el azóta, hogy Őfelsége legtitkosabb szuperügynöke, az MI-7 legjobb kéme eltűnt a térképről, és Ázsia egy elhagyatott vidékére vonult vissza. Amikor azonban az ügynökség tudomására jut, hogy a kínai elnök élete veszélyben van, Johnny English újra akcióba lendül. A legújabb fejlesztésű szuperkütyűkkel felszerelkezve Johnny egy olyan összeesküvést készül felfedni, amely nem csupán a KGB-n és a CIA-n, de saját ügynökségén, az MI-7-en is keresztülhálózik. A kormányfők csúcstalálkozójáig ráadásul csak napok vannak hátra, így minden ismert trükköt be kell vetnie a siker érdekében. Johnny English azonban, még ha katasztrófát is okoz vele, sosem hibázik… © filmtrailer.hu3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..