Elrabolva 2. képek

11
48

Október 5-én Olivier Megaton (A szállító 3., Colombiana ) rendezésében érkezik a mozikba Liam Neeson Elrabolva thrillerének második része, amihez az EW magazinban láttak napvilágot az első képek.
Bryan Mills, a nyugalmazott CIA ügynök (Neeson) jópár ember megölt, hogy lányát, Kim-et kiszabadítsa a túszejtők markából, egykük apja azonban bosszút esküdött ellene. Egy családi vakáció alkalmával Bryan és felesége fogságába esnek, ám lányuk segítségével végül kiszabadulnak. Miután családját biztonságba helyezt Bryan elindul, hogy levadássza elrablóikat © filmtrailer.hu


Elrabolva 2. képek11 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Miért az első rész története nem volt sablon? ( nyugdíjas ügynök,lányát elrabolják, ő végez mindenkivel és visszaszerzi a lányt ) Ebbe rengeteg csavar van mi? Mégis a kategóriájában szerintem az egyik legjobb film. Mellesleg Liam -ra szerintem tökéletesen passzol ez a szerep. Nekem várós nagyon a film. Ennyi.

  2. Ez a fickó nem tud mellé nyúlni amikor szerepet választ; pontosabban az nem nyúl mellé, akit őt a szerepre választja. Még ha a film nem is lesz kolosszális, azért Liam neve nyújt egy kis garanciát és biztos lesz a filmben egy két meglepő fordulat. Tisztában vannak azzal a készítők, hogy az első rész hova tette a mércét, nyilván megakarják ugrani annak szintjét. És bízzunk benne, hogy sikerrel teszik azt.

  3. most nézzé már rá erre a palira.talán utoljára a Steve Mc Queen volt ennyire cool és menő.Liam verd sz…á az összes zsiványt,meg azzé lőd is őket fejbe.nagyon nagy ász a Liam Neeson

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..