Die Hard – Drágább, mint az életed forgatási képek

8
408

Ezúttal végre egy magyar név, Benedek Levente áll a Die Hard – Drágább, mint az életed forgatásáról készül képek legújabb sorozatának alján – a fotók egy utcai és a magyar televíziók és sajtó által is sokat mutogatott helikopteres jelenet felvételén készültek. A Magyar Honvédség MI-24-es orosz gyártású harci helikopterét Simon Péter, a Magyar pilóta vezette, A jelenethez konkrét magyarázat nem érkezett, a pilótának a Rákóczi híd és a Lánchíd között, 150 méteres magasságban kellett végrehajtania a repülést.


Die Hard – Drágább, mint az életed forgatási képek8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Azért befigyel a MI-24 érdekes lesz a filmben! Mint a Gagyi lovagban a Magyar zászló a vártetején Angol várról van szó!!Ettől függetlenül várom a filmet !!!!

  2. Én is várom már. Ez a része inkább lesz szerintem olyan mint az első 3 rész. És öröm hogy John McCLane fiát is meg ismerhetjük jobban. 🙂
    Ami még érdekes, hogy ez lesz a sorozatban 3. rész ahol Helikopter is szerepel a filmben/filmekben.

  3. Ja, tényleg, elsőben a két Joneson ügynök helikopterezte, a másosiban McClane üldözte a végén helikopterrel a repcsit, a harmadikban Simonnak való végjátékban, negyedikben is 😀 Úgy tübik a Helikopter is névjegy lett a Die Hard filmeknek 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..