Bőrpofa a húsüzembe menet

9
341

Texas Chainshaw MassacreÍme, az első jelenetfotó (katt a bélyegképre!), ami a Texasi láncfűrészes mészárlás hamarosan napvilágot látó új részéből megjelent. Szinte hallom, ahogy a sínek talpfáin ugrabugráló Bőrpofa a húsüzembe menet a Beatrice 8 óra munka című számát fütyörészi. A film 3D-ben kerül 2013. januárjában az amerikai mozikba, főbb szerepekben Alexandra Daddario (Percy Jackson és az olimposziak, Elhajlási engedély), Trey Songz, Scott Eastwood (Clint Eastwood fia) és Bill Moseley (1000 halott háza).
Tartalom: A texasi Newt városka lakói régóta gyanakvással eltelve figyelik a közelben élő Sawyer családot, akiket felelőssé tesznek a környékről évtizedek óta eltünedező átutazókról. Ez a gyanú válik bizonyossággá, amikor a család tanyájáról egy halálra rémült fiatal lány menekül meg és számot ad négy barátjának brutális meggyilkolásáról. A feldühödött helyi lakosokból álló csőcselék megrohamozza a Sawyer rezidenciát, és a földdel teszik egyenlővé, megölve a Sawyer család minden tagját. Legalábbis ők azt hiszik.
Évtizedekkel később és több száz mérfölddel távolabb egy Heather nevű fiatal nő tudomást szerez soha nem látott nagymamája végrendeletéről, miszerint megörökölte a texasi birtokát. Néhány barátjával útra kel felfedezni a helyet, amelyről kiderül, hogy egy pazar viktoriánus kúria. Azonban mindennek ára van, és maga a borzalom vár rájuk az épület nyirkos pincéjében.


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Igen folytatás lesz az 1974 történések után játszódik.Vagy ha úgy nézzük akkor a 2003-ban megjelent film után,abban a részben menekül meg a csaj(Jessica Biel) a végén és gondolom ő számol be a történésekről.
    A 2006 ben megjelent Kezdet az előzmény volt.
    Ha valaki sorban akarja majd nézni akkor 2006,2003,2013.

  2. Egyet értek Davel,én is jobban szeretem az újabb részeket.De ezzel így vagyok a Péntek13,Halloween filmeknél is.
    Sokkal jobbak a hangok meg a kép is,a régi részeknél mindig idegesít az az egércincogásos zene amiket benyomnak a kaszabolós részeknél meg mikor menekülnek a gyilkos elől.
    Számomra minél több új Láncfűrészes,Halloween,Péntek13 film jön annál jobb,nagy kedvenceim ezek a sorozatok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..