Amerika kapitány 2. forgatási képek (SPOILER)

15
384

(SPOILER) Pár új forgatási kép érkezett az Amerika kapitány második részéhez, amelyben a címben is szereplő “Tél katonával”, azaz korábban halottnak hitt jóbarátjával, Bucky-val keverednek késhegyre menő vitába. A képregény szerint Bucky összefagyott testét egy orosz tengeralattjáró őrjárat szedi össze, majd kihasználva annak amnéziáját és egy mechanikus karral pótolva az elveszettet (jól látszik a képeken) – egy titkos orosz bérgyilkosképző programban képezték ki könyörtelen gyilkológéppé. Amikor éppen nincs küldetésben, akkor hibernált állapotban pihen, így jóval lassabban öregedik a hétköznapi embereknél, és így kerülhet szembe újból 60 évig jégbe fagyott korábbi barátjával.


Captain America: The Winter Soldier forgatási képek15 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Én is bírom, bár az első film a Thor-hoz hasonlatosan roppantmód gyengére sikeredett. Remélem ez már azért önmagában is életképesebb lesz, semmint olyan “a Bosszúállók miatt a hős elengedhetetlen saját szériája” szájízű termék. Ugyanez vonatkozik a Thor: Setét Világra is.

 2. most basszus!oké h a Kapitány éetben maradt,de a szérum miatt tudott csak hibernálódni!miért pont Bucky?szegény ez sztm százszor ratyibb lesz az előzőnél,az fix!én úgy csináltam volna,h most nem háborúzik,ugye mert elvileg a mi világunkban nincs már világháború.szal szólhatna arról is,az emlékeivel küzd,feltérképezi a világot,és talál egy második igaz szerelmet…ezenfelül a kettejük kapcsolata is lehetne kalandokkal teli,pl.:Steve nem kér a S.H.I.E.L.D-ből és a saját lábára akar állni…és így talizik vle vagy vmi hasonló!nah mind1

 3. kihagytam:miért váltották le az első rendezőt?nem tetszett nekik?van benne egy két hiba,még a közembernek is feltűnik,de asztori maga jó és ahhoz jól is van megrendezve…én azért szeretm nagyon,és azóta fan vagyok,mert jól van megcsinálva a karaktere…pl ezt a Bosszúállóknál szinte teljesen elveszti,és én bírom Tonyt is,szóval nem értem hogy miért olyan utálatosak egymással…remélem később jó barátok lesznek,tekintve hogy Steve ismerte Howardot,Tony apját…részben ezért is…asszem ennyi XD

  • most az egyszer: az új hozzászóló első megnyilvánulását a moderátor ellenőrzi. Ez kis időbe telik. Amúgy valóban más e-mail címet adtál meg, hol hotmail-t, hol gmail-t.

 4. Ne feledjük, hogy BUCKY, azaz a “Winter Soldier” egy időre átvette a Kapitány szerepét (a képregények alapján.
  Ki tudja, hogy keverik majd meg a szálakat… így, akár ki is nyírhatják ROGERS-t, mondjuk a Bosszúállók 2-ben és majd később a 3-ban lesz “új” Kapitány.

 5. Jah és BUCKY, hogy hibernálódhatott, ha Ő nem volt a vonatból kiesése pillanatában szuper-katona??? – Ne feledjük, az Amerika Kapitány 1-ben úgy talált rá Rogers, hogy épp egy asztalon feküdt és kísérleteket végeztek előtte rajta… Lehet, kapott a Vöröskopitól valamit, csak nem tudott róla.
  MAJD KIDERÜL! 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..