Alkonyat – Hajnalhasadás 1. rész képek

6
397

A Summit Entertainment 8 új fotót közölt le az Alkonyat – Hajnalhasadás 1. részéhez, ami 2011. november 18-án kerül a mozikba – Kristen Stewart, Taylor Lautner, Robert Pattinson, Michael Sheen és Ashley Greene látható rajtuk. Lassan érkezik talán az első trailer is.
Tartalom: Most, hogy Bella meghozta a döntést, megdöbbentő, váratlan események sorát indítja el vele. Amelyeknek felmérhetetlen, megsemmisítő következményei is lehetnek. Lehetséges, hogy most, amikor Bella élete szövetének különböző szálai – amelyeket először az Alkonyatban követhettünk, majd az Újholdban és a Napfogyatkozásban kísérhettük figyelemmel szétbomlásukat és elszakadásukat -, úgy tűnik, készek újra egyesülni, éppen most fognak megsemmisülni… végleg?


Alkonyat – Hajnalhasadás 1. rész képek:6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én sem láttam egy részt se és nem is tervezem hogy megnézem őket, ahogy ezt sem. Mindenki mondja hogy ló film, de nekem nem tetszik, ez nem az én műfajom. Bár a vámpíros és farkasos filmeket szeretem, de inkább az ilyen Underworld- ös stílust és nem Alkonyat.

  2. Őszintén ez nagyon szánalmas .. miért írjátok jajj nem szeretem ha én nem szeretek valamit akkor nem hogy irogatni de még nézegetni sem nézegetem ! Nemtetszik ? ez van akkor nézzetek mást ennyi…

  3. Én az öszeset megnéztem már.Nekem nagyon tetszett!Mindenkinek ajánlom nagyon jó film.Minden részben tök más van.Igazából tudom vagy legaláb is gondolom miért nem tetszik nektek de nem az én dolgom.Nagyon kedvelem Kristint(bocs ha roszul irtam le);)😄

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.