Alex Cross képek

8
66

A Summit Entertainmen közzétette az első képeket a Tyler Perry főszereplésével készülő Alex Cross című thrillerhez – a címadó szereplőt játsszó Perry, az ellenfelét alakító, iszonyatosan leszálkásított Matthew Fox, valamint Rachel Nichols és Edward Burns láthatók rajtuk. A stáblistán Jean Reno neve is szerepel.
A James Patterson bestsellere alapján készült film főszereplője Alex Cross, egy gyilkossági nyomozó és pszichiáter, akinek egy családtagját meggyilkolják. Amikor Cross egy kicsit mélyebbre ás az ügyben, rájön, hogy egy könyörtelen sorozatgyilkossal van dolga. Halálos macska-egér harc veszi kezdetét…
Az Imdb alapján a magyar bemutató 2012. november 8-án lesz.


Alex Cross képek8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Az új Christian Bale-t ünnepelhetjük Matthew Fox személyében, legalábbis átváltozás terén. Fox, a Lost – Eltűntek sorozat Jack-je brutálisan néz ki ebben a filmben.

  2. BBQ: Az igazság az, hogy még eddig egy filmjében sem mutatott vaskosabb színészi vénát, bár nekem a Lostban nem volt különösebb bajom vele. Lehet, hogy igazi “dark horse”-ként most lekoppan majd tőle az állunk! 😀

  3. Én sem ismerem, az biztos hogy morgan Freeman főszereplésével készült két film az jó és bejön nekem. De kíváncsian várom hogy milyen lesz ez az új Alex Cross film új színésszel. De azért örültem volna ha Morgan Freeman főszereplésével még készül néhány Alex Cross film.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..