A végleges Fűrész 3D poszter

3
115

Furesz_7_poszterHat év, hét mozifilm és több száz halálos csapda után úgy tűnik október 29-én véget ér a Fűrész sorozat, méghozzá soha nem tapasztalt élményt, 3D tűéles felvételeket ígérve. A Twisted Pictures producerei megerősítették, hogy nem kamu, vagy marketingfogás, valóban lezárják a franchise-et ennek megerősítése-képpen mind a végleges Fűrész 3D poszteren, mind a film címében megjelenik a “The Final Chapter” felirat. Ahogy már tudhatjuk, a befejezéseben az eddigi részek csapdáinak túlélő játsszák a főszerepet, aki összefognak, és megpróbálják kideríteni a játékok mélyén rejlő sötét titkot.
A poszt elején látható végleges moziplakátból, amin Jigsaw monumentális méretű emlékszobrának építése látható, mozgó verzió is készült, amit beágyazási lehetőség híján a bloody-disgusting oldalon nézhettek meg, a link alatt.


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Jigsaw monumentális méretű emlékszobrának építése.Most erre mi szükség.Ez tiszta …Most majd mindenki egy ilyen szobor építésének a jelenetét fogja keresni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..