A végleges Dredd poszter

8
89

Dredd_3D_poszterKarl Urban, azaz Dredd bíró látható a Lionsgate legújabb, a hírek szerint véglegesnek mondható moziplakátján ami rögtön két dolgot is sugall: az egyik, hogy a rettegett bíró mindenki felett áll, gyakorlatilag ő maga a törvény, másrészt pedig azt, hogy figyelő tekintetét senki sem kerülheti el Mega City One utcáin, és jaj annak, aki rosszban sántikál. Sokak szerint a Dredd azon filmek közé tartozik, amelyben potenciálisan benne van egy hatalmas bukás esélye, ám ennek ellenére remélhetőleg sokan kíváncsiak lesznek rá, hogy mit sikerült kihozni az 1995-ben sikert aratott filmből a legújabb filmes technikák és trükkök segítségével.
Magyar bemutató: 2012. október 11., 3 héttel az USA után.
Hivatalos szinopszis: A lidércnyomásos jövőben tombol a bűnözés, bírók, rendőrök és ítéletvégrehajtók próbálják megvédeni az ártatlan polgárokat. Dredd bíró, a törvényesség elkötelezett híve mindent megtesz, hogy fenntartsa a rendet és a békét.


8 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..