A sötét lovag – Felemelkedés standee képek

13
286

Az utóbbi időkben a nagy Bosszúállók és Prometheus dömpingben kicsit csendben voltak A sötét lovag – Felemelkedés marketingesei – persze ez nem jelenti azt hogy nem csinálnak semmit, inkább csak hagyják, hogy a konkurencia had pufogtassa el a puskaporát, amúgy is az ő filmjük kerül utoljára a mozikba.
Két standee érkezett a filmhez, Batman és Bane látható rajtuk, akik minden bizonnyal az év harcát fogják produkálni a rajongóiknak.


A sötét lovag – Felemelkedés standee képekA sötét lovag – Felemelkedés film adatlap


13 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Bane-ére élőben is kíváncsi leszek, remélem, nálunk is kiteszik a mozikban. Amúgy le a kalappal a marketingesek előtt, újabban olyan standee-ket kapnak a filmek, hogy úgy érzi magát az ember, mint egy panoptikumban, amikor belép a mozi előterébe.

  2. 😀 sötétbe odatenném a kapubejáró mögé kis meglepetésnek 😀 Hát legjobban ezt a filmet várom és majd meglátjátok, ha lemegy a többi nagy film és itt is beindul a marketing, akkor mi lesz itt. 🙂

  3. Hajjaj, hamarosan megjelennek a fétish-rajongók is! A Sötét lovag – Felemelkedés után a szexuális segédeszköz shopból sok latex Batman-Catgirl szerkó fog fogyni, pláne ha ilyen osztott-foltozott mint ez. 😀

  4. ez nagyon sulyos.ilyenkor mindig sajnálom hogy nem birom batmant mint karaktert.mindig nagy képregényfan voltam,de a batman egyszerűen nem megy.talán még a 70es évekbeli Dick Giordano-s batman rajzi világ oké,deez a mai már semenyire nem.amugy régen plakátot csórtak a moziból-én is-mára meg a bábukkal rohannak el kölkök

  5. szia BJ,sose felejtem el amikor a T2 eredeti amerikánoszos óriás plakátját kapartuk le az egri mozi hátsó faláról.min.3órán át húztuk centiről centire,hogn ne sérűjjön,persze késő éjjel,mint a menők.srácok voltunk és ugy éreztük hőstettet hajtunk végre.persze a kisebbeket a teremből kellett.mint az indián srácok az első vadászaton.régi szép idők.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..