A sötét lovag – Felemelkedés poszterek és kép

7
383

Két poszter és kép látott napvilágot a A sötét lovag – Felemelkedés filmhez: a Macskanőt és Batmant ábrázoló plakátok a trendsinternational berkein belül készültek, a minőségük pedig finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után. A kép, amit a Rolling Stone magazin közölt le Bane-ről, már érdekesebb darab, ugyanis Batman új ellenfelének ruházatát veszi nagyító alá. A Lindy Hemming által tervezett ruha a modern katonai felszerelések utánzata, hagyományos anyagok felhasználásával. A ruha egyetlen célból készült, hogy viselője, ahogy Christopher Nolan megfogalmazta, “mindig kész legyen a harcra”.
A cikk bevezetőjében írnak arról is, hogy Nolan-nak nem állt szándékában Bane-t a Heath Ledger által megformált Joker-rel versenyeztetni. “Egy igazi szörnyet akartam. Bane az, aki fizikailag töri össze Batman-t”. A megállíthatatlan erő és az elmozdíthatatlan akadály példája.”


A sötét lovag – Felemelkedés poszterek és képA sötét lovag – Felemelkedés film adatlap magyar előzetessel


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Bane nagyon kírály, Catwoman pedig nagyon bénán nézki.
    Eddig ez a Macskanő nézki a legvisszataszítóbban, a régiek legaláb hűek voltak a képregényes verzióhoz. Most komojan holvan a macska fűl, az ostor, a DEKOLTÁS és az isten szerelmére mi ez a motor???
    Banet pedig nem érdemes a Heath Ledger féle Jokerhez hosonlitani, ugyanis az nem Joker volt hanem valami félelmetesebb lény, ami nem szerepelt a Batman képregényekben.
    Nagyon várós már a film.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..