A Hobbit – Nori, Dori és Ori

18
98

a_hobbit_torpekEgy újabb kép látott napvilágot az Új-Zélandon készülő The Hobbit: An Unexpected Journey-hoz, három törpe, Nori (Jed Brophy), Dori (Adam Brown) és Ori (Mark Hadlow) látható rajta. A sztoriban betöltött szerepükről ugyan nem esik szó, de a karakterek rövid leírását mellékelték a képhez: A három testvér, akik ugyanazon asszony gyerekei, nem is lehetnének egymástól különbözőbbek. Dori, a legidősebb testvér ideje nagy részét az köti le, hogy legfiatalabb öccsét, Orit felügyeli, mielőtt az megöletné magát a wargokkal vagy goblinokkal. A hármas közül Nori a legtitokzatosabb, senki sem tudja, hogy mivel tölti ideje nagy részét, de az biztos hogy folyamatosan rosszban sántikál. Dori, Nori és Ori a végsőkig kitartanak egymás mellett, és mivel komoly tapasztalatuk van a közös harcban, rosszul jár, aki bármelyikükbe beleköt.
A The Hobbit: An Unexpected Journey Peter Jackson rendezésében 2012. december 14-én kerül a mozikba, a fő szerepekben Cate Blanchett, Saoirse Ronan, Orlando Bloom, Elijah Wood, Martin Freeman, David Tennant, Ian McKellen és Christopher Lee lesz látható.


18 HOZZÁSZÓLÁS

 1. ‘A hobbitot’ még nem olvastam, a bemutatóig azt hiszem, megteszem. Miközben ezen tűnődtem, ráébredtem, hogy bár ‘A Gyűrűk Urát’ olvastam, még nagyon régen, mielőtt a mozifilmek miatt a mizéria kitört körülötte, a könyvtárból kölcsönözve ki egy régi, viseltes példányát, de azt hiszem, ideje lenne beszereznem a gyűjteményembe. Bár ezt a beszerzést lehet, hogy jövőre hagyom, mert könyvek terén már így is túlköltekeztem, rémesen sok lóvét hagyva az Alexandrában. 😛 Remélem, sok bónuszt kapnak az ott dolgozók, én az alapjait letettem hozzá. 😀 😉

 2. Szerintem a Szellemlovasnál rendelj ott nagyon sok jó könyv van,és eddig kutatásaim során ott voltak a legolcsóbbak is.
  Amúgy én elkezdtem olvasni a Hobbitot,talán majd el is fogom,de azt meg kell hagyni,hogy a kisebb korosztálynak íródott a Trilógiával ellentétben.
  De múltkor rábukkantam több Középföldén játszódó könyvre is,most azokat vettem tervbe.

 3. Pfff… akkor valami hasonló lehet, mint a Narnia. Narniából az első három könyvig jutottam, aztán képtelen voltam tovább olvasni, annyira gyerekesnek találtam. A Narnia-filmek inkább fogyaszthatóak felnőtt fejjel, a könyvek viszont abszolút a gyerekeknek valóak, olyan 9-10 éves korosztálynak (jól lőttem be?), akik az első nagyobb olvasmányélményeiket élik át éppen.
  Az Alexandrát csak azért említettem, hogy “hazabeszéljek”. 😀 Amúgy lehet, hogy meg is nézem ezt a Szellemlovas könyvesboltot, már csak azért is, mert látom kapható a Battlestar Galactica társasjáték. 😀 adikas, köszi az infót!

 4. Remélem olyan lesz mint a Gyűrűk ura. Jó történet, szép látványvilág és persze a bátor szereplők. Ha nem ilyen lesz az se baj én úgyis megnézem.

 5. Őszinte leszek,mert a Gyűrűk urát nem láttam,persze ettől még ezt a filmet várom.

  Egyszer majd csak oda érek,hogy megnézzem a három Gyűrűk urát,de valahogy nem az esetem a film…

 6. Isu: A Gyűrűk Ura trilógiát valóban ne hagyd ki, mert nem csupán a fantasy filmek között a legjobb, de minden idők legjobb filmjei között is ott vannak. Tökéletes filmek, és ez nem kis szó.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.