007 Skyfall képek

3
151

007 SkyfallA Sony Pictures 8 jó felbontású képet tett közzé a 23. James Bond filmhez, ami 007 Skyfall címen október 25-én kerül  (Az USA bemutató november 9-én lesz) a magyar mozikba. A képek nagy részén természetesen a Daniel Craig által alakított 007-es ügynök látható, de felbukkan Ralph Fiennes is, aki az Imdb szerint egy Gareth Mallory nevű férfit alakít, aki a pletykák szerint a Judi Dench által alakított M. szerepét, azaz a MI6 új főnökét fogja átvenni. A cikk elejére egy poszter is került a filmhez, amivel én még nem találkoztam, de lehet, hogy sokan már ismerik.
Tartalom: Bond M-hez fűződő hűsége komoly próbára került, amikor a múlt visszanyúl és vadászni kezd a nőre. Amikor az MI6-et is támadás éri, a 007 feladta lesz, hogy kiiktassa a fenyegetést, bármibe is kerül…


007 Skyfall képek3 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Az új Bond (Daniel Craig) már nagyon el lett rontva.
  Túlságosan nyers,agresszív, és leginkább sötét, mint az éjszaka.
  Mind a 2 filmben főleg a másodikban sorra kinyírja az ellenfeleit ahelyett, hogy 1-1-et olykor életben hagyna, hogy kiszedje az infókat belőle, hiszen egy ügynöknek az infó szerzés az alapja.
  Mivel mindenkit kinyír, mint egy parancsra ölő habzó szájú pitbull, így nem csoda ha később bambán néz ki a fejéből, és nem tudja, hogyan haladjon tovább.
  Csak azért jutott előrébb minden alkalommal, mert minden lehetőség, és infó a kezébe hullott az események sora alatt.
  Pedig a főnöke M, már nem egyszer lebaszta azért, hogy ne legyen már ennyire gyökér, és legyen szíves már néha 1-1 illetőt életben hagyni, hogy infókat szedjen ki belőle, de mindezek ellenére Bond továbbra is játssza a “mindentudó, ne pofázzál bele anyu, mert én jobban tudom” macsó ügynököt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..