Zűrök a Jane Got a Gun háza táján

2
71

Natalie_PortmanVerik a fejüket a falba a Jane Got a Gun producerei. Egy héttel ezelőtt Michael Fassbender bedobta a törülközőt és kilépett a produkcióból – majd tegnap, a forgatás legelső napján Lynne Ramsay rendező volt az, aki váratlanul úgy döntött, mégsincs kedve megcsinálni a filmet.
Úgy tűnt azonban, hogy a dolgok, amilyen gyorsan félresiklottak, meg is oldódnak: Fassbender, a főhős helyére Joel Edgerton lépett, akit eredetileg épp az ő ellenfele lett volna, az ő helyére belépett az éppen szabad Jude Law , sőt a rendezői szék is csak pár óráig árválkodott üresen, ugyanis Gavin O’Connor, a Warrior – A végső menet alkotója döntött úgy, hogy kihúzza a bajból a filmet.
Sokan úgy gondolták, ilyen balszerencsés kezdet után már már semmi sem állhat a western útjába – tévedtek, ugyanis ma Jude Law jelentette be, hogy mégsem vállalja el a szerepet, ő ugyanis az eredeti rendezővel, Ramsay-vel szeretett volna közösen dolgozni…
Az egyetlen stabil pontnak Natalie Portman látszik, aki egy olyan nőt alakít, aki szeretőjét kéri meg rá, hogy védje meg törvényenkívüli férjét a fejére vadászó bandától…


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..