A DC egy elég meglepő hírrel jelentkezett tegnap: megtalálta a színészt, aki “A Föld leghatalmasabb halandóját”, azaz Shazam!-ot fogja alakítani, a színész pedig nem más, mint a Chuck sorozattal ismertté vált Zachary Levi.

Levi nem éppen az a kiköpött szuperhős alkat, akire számítottunk, főképp, ha azt nézzük, hogy Shazam! gyakorlatilag a DC egyik legerősebb hőse, akinek képességei talán még Superman-en is túlmutatnak. A választás érthető lenne, ha esetleg valami Thor: Ragnarök-szerű poénos filmet akarnak készíteni, ám ez esetben a rendezőválasztás után áll a kérdőjel: David F. Sandberg nevéhez eddig két egész estés mozifilm fűződik, mindkettő a horror műfajból: Az Amikor kialszik a fény és az Annabelle 2 – A teremtés.

Shazam! nem más, mint egy Billy Batson nevű ifjú rádiós riporter, akit egy Shazam nevű varázsló arra választott ki, hogy az igazság bajnoka legyen, így akárhányszor kimondja a nevét (mármint Shazam-ét), belecsap egy mágikus villám, ami átváltoztatja őt egy hatalmas szuperhőssé, aki hat isteni entitás erejével bír: Salamon bölcsességével, Herkules erejével, Atlasz állóképességével, Zeusz mágikus hatalmával, Akhilleusz bátorságával és, Mercurius (alias Hermész) gyorsaságával.

A Shazam! jelen pillanatban a gyártás előkészítésének fázisában jár, a forgatás valószínűleg jövő február környékén fog kezdődni, a film bemutatója pedig 2019. áprilisára van kiírva.

A cikk elején használt Illusztációt a Bosslogic készítette, teljes egészében megnézhetitek a link alatt.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..